Hlavní navigace

Britská ranní show na ITV 1 kompletně v novém. Nekódovaně a v HD

7. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 9. 2010

UVNITŘ VIDEO Britský kanál ITV 1, který si získal díky nekódovanému vysílání ze satelitu značnou popularitu také mezi tuzemskými diváky, kompletně předělal podobu svého ranního vysílání. Od září ho je tak možné sledovat ne pod původním názvem GMTV (zkratka pro Good Morning Television), ale jako Daybreak. Změnily se také kulisy a diváci se mohou těšit také na některé nové tváře.

K TÉMATU: Sledujte britskou ITV 1, nejatraktivnější nekódovaný HD program na satelitu

BRAND24

Ranní show Daybreak, kterou vysílá ITV 1 každý všední den od šesté hodiny ranní do půl deváté (7:00 až 9:30 našeho času), je nyní zájemcům předkládána z atraktivních kulis proskleného studia s pohledem přímo na ranní Londýn. Pořad přináší důležité informace především z Britských ostrovů, ale také, a to především, zábavnou formou referuje o novinkách ve vysílání ITV. Do vysílání jsou zváni též známí interpreti. Dnes ráno v něm vystoupila například vítězka X Factoru Alexandra Burke. Show je navíc už několik týdnů snímána ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

Oficiální webové stránky ranní show Daybreak naleznete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).