Hlavní navigace

Bude Amazon spolupracovat s TiVo při prodeji videa?

23. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Internetový obchod Amazon nedávno spustil službu na prodej videa pod značkou Amazon Unbox. Podle některých zdrojů nyní probíhají jednání s výrobcem populárního televizního rekordéru TiVo o možnosti přehrávání materiálu staženého z Unboxu na televizích jeho prostřednictvím. Jednání s podobným cílem údajně probíhají i mezi Googlem a Applem, který začátkem příštího roku chce začít na podobném modelu prodávat set-top-box dočasně označovaný jako iTV. Do boje o tento slibný segment se jistě hodlá…

Internetový obchod Amazon nedávno spustil službu na prodej videa pod značkou Amazon Unbox. Podle některých zdrojů nyní probíhají jednání s výrobcem populárního televizního rekordéru TiVo o možnosti přehrávání materiálu staženého z Unboxu na televizích jeho prostřednictvím. Jednání s podobným cílem údajně probíhají i mezi Googlem a Applem, který začátkem příštího roku chce začít na podobném modelu prodávat set-top-box dočasně označovaný jako iTV. Do boje o tento slibný segment se jistě hodlá vrhnout i Microsoft. (TechCrunch)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je bývalým redaktorem Lupa.cz, nyní pracuje jako konzultant v BCG. Vystudoval ekonomii a právo. Občas bloguje: jilm.cz a často tweetuje: @jilm.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).