Hlavní navigace

Bude email pro podnikatele povinný?

1. 9. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministr Jaroslav Bureš, který je šéfem legislativní rady vlády, prosazuje, aby podnikatelé měli povinně emailovou adresu. Podle ministra se tak vyřeší mnoho problémů v komunikaci mezi podnikateli a státní správou. Reprezentace různých podnikatelských sdružení proti takovému záměru protestují s tím, že stát už toho po podnikatelích vážně chce moc. Ministr navrhuje, aby stát podnikatelům přístup k Internetu dotoval: Pro stát by bylo mnohem levnější, kdyby třeba vytvořil nějaké dotační tituly na…

Ministr Jaroslav Bureš, který je šéfem legislativní rady vlády, prosazuje, aby podnikatelé měli povinně emailovou adresu. Podle ministra se tak vyřeší mnoho problémů v komunikaci mezi podnikateli a státní správou. Reprezentace různých podnikatelských sdružení proti takovému záměru protestují s tím, že stát už toho po podnikatelích vážně chce moc. Ministr navrhuje, aby stát podnikatelům přístup k Internetu dotoval: Pro stát by bylo mnohem levnější, kdyby třeba vytvořil nějaké dotační tituly na elementární výbavu – počítač připojitelný na Internet. Já jsem pro. (Lidovky)

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).