Hlavní navigace

Bureš: Nenutím podnikatelům email

9. 9. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministr Jaroslav Bureš se v Lidovkách ohradil proti dezinterpretaci odpovědí, jež nabídl Čtyřlístku a dalším čtenářům týdeníku Ekonom. Ve skutečnosti ministr Bureš prý navrhoval, že by bylo možné úřední písemnosti doručovat prostřednictvím portálu veřejné správy, kde by vyzvednutí příjemce stvrdil elektronickým podpisem. Na čekající zásilku by portál příjemce upozornil automatickým telefonátem, textovou zprávou nebo emailem. Doručování prostřednictvím portálu by podle ministra Bureše mohlo být…

Ministr Jaroslav Bureš se v Lidovkách ohradil proti dezinterpretaci odpovědí, jež nabídl Čtyřlístku a dalším čtenářům týdeníku Ekonom. Ve skutečnosti ministr Bureš prý navrhoval, že by bylo možné úřední písemnosti doručovat prostřednictvím portálu veřejné správy, kde by vyzvednutí příjemce stvrdil elektronickým podpisem. Na čekající zásilku by portál příjemce upozornil automatickým telefonátem, textovou zprávou nebo emailem. Doručování prostřednictvím portálu by podle ministra Bureše mohlo být volitelné.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).