Hlavní navigace

Bývalý mluvčí ministerstva zdravotnictví Cikrt dostal nabídky na televizní pořady

24. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
24. 2. 2009

Jak dnes informoval server iHNed.cz, bývalý mluvčí exministra zdravotnictví Tomáše Julínka se chystá na dráhu televizní hvězdy. Tomáš Cikrt dostal podle Hospodářských novin nabídku od jedné nejmenované české celoplošné televize na vlastní pořad. Aby toho nebylo málo, další kanál mu pak nabídl, aby pro něj dělal pořad o zdraví a zdravotnictví. Samotný Cikrt zatím nechce prozrazovat nic konkrétního o nabídkách, ale přiznává, že ho zlákaly. Pravdou je, že by mě vlastní talkshow i pořad o zdravotnictví lákaly, konstatoval Cikrt.

Bývalý mluvčí ministerstva zdravotnictví je však mediální hvězdou už nyní. Uvádí svůj vlastní pořad na pražském Rádiu Classic FM, které patří pod mediální dům Mafra Media. V patnáctidílném rozhlasovém útvaru nazvaném Bude nás někdo léčit?, radí lidem, jak to chodí ve zdravotnictví. Cikrt dále počítá se spuštěním vlastního internetového portálu, který se zaměří na stejné téma. Jeho součástí by pak měla být i jakási internetová televize. Pustíme obyčejnou webovou kameru, budeme si povídat a lidi se do toho budou zapojovat, přiblížil myšlenku projektu bývalý mluvčí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).