Hlavní navigace

Bývalý šéfredaktor iDNES.cz povede digitální magazíny Economie

9. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ondřej Tolar se z pražského Anděla přesouvá do Karlína, kde bude mít na starosti rozvoj současných digitálních magazínů vydavatelství.

Po nedávném nečekaném konci na postu šéfredaktora iDNES.cz se Ondřej Tolar od 12. října objeví v nové funkci u konkurence. Ve vydavatelství Economia posílí už teď poměrně lidnaté vedení newsroomu.

Působit bude na nově vytvořené pozici vedoucího manažera digitálních magazínů, z jejíhož titulu bude zodpovědný za audit současných projektů a jejich následný rozvoj. Economia to oznámila v tiskové zprávě.

„Čekám, že se nám společně s ním podaří oživit a rozvinout magazíny, jako jsou například Žena.cz, Vaření.cz či magazínový obsah Aktuálně.cz. Ondřej bude rovněž zodpovědný za identifikaci nových tematických příležitostí na trhu a rozvoj nových digitálních magazínů,“ komentuje ředitel redakcí Vladimír Piskáček.

MMF24

Tolar působil od roku 2000 ve vydavatelství Mafra, nejdříve jako redaktor MF DNES a iDNES.cz, pak na různých vedoucích pozicích internetového portálu. Šéfredaktorem iDNES.cz se stal loni v srpnu, když na pozici nahradil Michala Hanáka, povýšeného do představenstva firmy.

Letos v srpnu ale po roce ve funkci i v Mafře nečekaně skončil. V čele iDNES.cz jej nahradila Naděžda Petrová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).