Hlavní navigace

Ředitelkou iDNES.cz bude Naděžda Petrová, vrací se z Českého rozhlasu

23. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mafra
Petrová se do redakce zpravodajského serveru vydavatelství Mafra vrací po dvou letech, které strávila jako šéfeditorka ve veřejnoprávním rozhlase.

iDNES.cz po letních personálních změnách doplňuje vedení redakce o staronovou posilu. Naděžda Petrová nastoupí od 1. října na pozici ředitelky redakce, která se uvolnila po povýšení Ondřeje Tolara na post šéfredaktora serveru. 

Ten ve funkci nahradil Michala Hanáka, který se po odchodu Romana Latuskeho do čela vydavatelství Economia stal šéfem divize Mafra Digital a členem představenstva firmy.

Petrová pracovala od roku 1998 jako edítorka v deníku MF DNES a v roce 2000 přešla do vznikající redakce iDNES.cz. V roce 2005 se stala zástupkyní šéfredaktora serveru. Poslední dva roky pracovala jako šéfeditorka v Centru zpravodajství Českého rozhlasu.

Mafra včera oznámila i další personální změnu: ve funkci šéfredaktora deníku Metro končí ke konci září Josef Rubeš a otěže přebírá jeho dosavadní zástupce Jan David.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).