Hlavní navigace

Bývalý šéfredaktor zpravodajství ČT Michal Petrov nastoupil do PR agentury

5. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
5. 5. 2011

Michal Petrov, který v minulosti působil například jako šéfredaktor zpravodajství České televize a stál u zrodu stanice ČT 24, nastoupil do PR agentury Bison & Rose na pozici senior consultant. Na svém webu o tom dnes informuje elektronické vydání odborného magazínu Strategie. Petrov se účastní tendrů na nové klienty. V této agentuře pracuje od minulého měsíce.

Z ARCHIVU: Jan Cizner novým šéfem ekonomické redakce ČT 24 po Michalu Petrovovi

Petrov se dostal na počátku letošního roku do poměrně paradoxní situace. Z Kavčích hor odcházel oficiálně ke konci ledna jako vedoucí ekonomické redakce a jeho novým působištěm měla být od 1. února zpravodajská televize Z1. Její vlastník, slovenská společnost J&T, však 24. ledna oznámil, že s provozem končí. Petrov tak na stanici Z1 skončil dříve, než tuto pozici stihl začít vykonávat. Naštěstí jsem měl s majitelem Z1 podepsanou řádnou smlouvu, takže jsem si díky odstupnému mohl dopřát oddech, pochválil si Petrov.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).