Hlavní navigace

Časopis pro náctileté získal televizní pořad - Bravo TV na Óčku

31. 7. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
31. 7. 2007

Hudební stanice Óčko ve čtvrtek 9. srpna odvysílá od 16:30 první vydání nového magazínu pro náctileté, čtrnáctideník Bravo TV. Jde o první magazín tištěného média na obrazovce, píše k novince Óčko ve své tiskové zprávě. Německý časopis pro mladé, Bravo, slaví letos 50. narozeniny a od 90. let minulého století v něm mohou listovat i čeští čtenáři a čtenářky. Jeho televizní podoba existuje v Německu 14 let, do Česka přišlo Bravo TV ale až letos.

Bravo TV nebude německou kopií, ale novým českým cool magazínem nejen ze světa showbusinessu. Jeho diváci v něm najdou rubriky, které budou společné právě s tištěnou verzí časopisu, zmiňuje tisková zpráva Óčko, která v představení dál pokračuje: Absolutní novinkou ve vysílání bude zařazování videoklipů s českým překladem. Přesně tak je čtenáři Brava znají z rubriky SONG BOOK.

BRAND24

Pořadem na Óčku bude provázet moderátor Pavel Cejnar, který na hudební stanici moderuje také vysílání Inbox. Bravo TV bude vysílané každý sudý čtvrtek od 16:30 s reprízou v následující neděli od 10 dopoledne.

Časopis Bravo a řadu dalších titulů především pro ženy a dívky každého věku vydává na českém trhu vydavatelství Bauer Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).