Hlavní navigace

CBS kupuje komunitní hudební server Last.fm

30. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mediální gigant CBS kupuje hudební komunitní server Last.fm za 280 milionů dolarů v hotovosti. Služba Last.fm byla založen v roce 2002 a nyní registruje přes 15 milionů aktivních uživatelů z více než 200 zemí světa. Na serveru fungujícím jako internetové rádio se potkávají lidé se stejným hudebním vkusem. Součástí jsou uživatelské blogy a diskuzní skupiny. Last.fm loni prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Současní uživatelé se nemusí obávat nějakého zemětřesení. Služba bude nadále fungovat tak, jak…

Mediální gigant CBS kupuje hudební komunitní server Last.fm za 280 milionů dolarů v hotovosti. Služba Last.fm byla založen v roce 2002 a nyní registruje přes 15 milionů aktivních uživatelů z více než 200 zemí světa.

Na serveru fungujícím jako internetové rádio se potkávají lidé se stejným hudebním vkusem. Součástí jsou uživatelské blogy a diskuzní skupiny. Last.fm loni prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Současní uživatelé se nemusí obávat nějakého zemětřesení. Služba bude nadále fungovat tak, jak jsou zvyklí. (Yahoo News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).