Hlavní navigace

ČD Telematika přichází s velkoobchodní nabídkou IPTV

24. 10. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

ČD Telematika začala nabízet ve své síti velkoobchodní nabídku IPTV. Nová služba jménem QuickMedia IPTV umožní lokálním operátorům, kteří jsou připojeni k síti společnosti ČD Telematika, poskytovat IPTV svým koncovým zákazníkům. Služba zahrnuje programovou nabídku společnosti HDD s.r.o., tedy přes čtyři desítky televizních kanálů. ČD Telematika tvrdí, že systém QuickMedia IPTV má téměř okamžité přepínaní kanálů bez obvyklého zpoždění, na které se často poukazuje jako na nevýhodu IPTV. (Tisková…

ČD Telematika začala nabízet ve své síti velkoobchodní nabídku IPTV. Nová služba jménem QuickMedia IPTV umožní lokálním operátorům, kteří jsou připojeni k síti společnosti ČD Telematika, poskytovat IPTV svým koncovým zákazníkům. Služba zahrnuje programovou nabídku společnosti HDD s.r.o., tedy přes čtyři desítky televizních kanálů. ČD Telematika tvrdí, že systém QuickMedia IPTV má téměř okamžité přepínaní kanálů bez obvyklého zpoždění, na které se často poukazuje jako na nevýhodu IPTV. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).