Hlavní navigace

Celebrity sobě

12. 5. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Americká mediální podnikatelka Arianna Huffingtonová si založila vlastní weblog. V poslední době asi nic zvláštního. Zajímavé na tom je, že do tohoto blogu má možnost přispívat kdokoli obecně známý a mediálně protřelý a světe div se, celebrit ochotných psát volně a necenzurovaně se přihlásilo přes 300. Nesdílím sice optimismus autorky, která označuje svj web za největší průlom v novinářství, ale nápad více než zajímavý. Až budete někdo příště zakládat další super bleskový portál, zkuste to vzít…

Americká mediální podnikatelka Arianna Huffingtonová si založila vlastní weblog. V poslední době asi nic zvláštního. Zajímavé na tom je, že do tohoto blogu má možnost přispívat kdokoli obecně známý a mediálně protřelý a světe div se, celebrit ochotných psát volně a necenzurovaně se přihlásilo přes 300. Nesdílím sice optimismus autorky, která označuje svj web za největší průlom v novinářství, ale nápad více než zajímavý. Až budete někdo příště zakládat další super bleskový portál, zkuste to vzít z té druhé strany. Nepsat o celebritách, ale nechat psát celebrity. (Česká média)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).