Hlavní navigace

Cenami MTV EMAs 2011 provede Disneyho hvězda Selena Gomez

1. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
1. 10. 2011

UVNITŘ VIDEO Letošním průvodcem Evropských hudebních cen MTV bude herečka a zpěvačka Selena Gomez. V pondělí na to upozornila prostřednictvím svých oficiálních webových stránek. Gomez tak vystřídá herečku Evu Longorii Parker, která je známá ze seriálu Zoufalé manželky a střihla si roli hostitelky loni. Letošní MTV EMAs se budou udělovat 6. listopadu v severoirském Belfastu.

ČTĚTE TAKÉ: Hudební a lifestylové televize MTV dnes slaví třicetiny

Devatenáctiletá Selena Gomez není ani pro české televizní diváky neznámým pojmem. Populární je například ze seriálu Kouzelníci z Waverly (Wizards of Waverly Place), který pravidelně vysílá dětská stanice Disney Channel. Je také interpretkou několika známých písniček, které se objevily v hitparádách. Její parketou je líbivý pop, který musí zaujmout na první poslech. Jde například o songy Naturally, Love You Like a Love Song nebo Magic. Po ukončení natáčení seriálu Hannah Montana je v současnosti nejpopulárnější Disneyho herečkou.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).