Hlavní navigace

Centralway vstupuje do lifestylového projektu Stip.cz

15. 8. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Švýcarská investiční skupina Centralway zakoupila v červenci menšinový podíl ve vydavatelství TA Promotion International. Konkrétně 34 procent. Pod zmíněné vydavatelství spadá lifestalový projekt Stip.cz zaměřující se na mladé lidi. Jedním z nejbližších cílů je přejít na plně profesionální úroveň, na čemž spolupracuje i vydavatelství X Publishing, kde má Centralway také podíl. Centralway Holding vstoupil v Česku již do řady společností, mimo jiné do projektů jako je server Invia.cz, vyhledávač…

Švýcarská investiční skupina Centralway zakoupila v červenci menšinový podíl ve vydavatelství TA Promotion International. Konkrétně 34 procent. Pod zmíněné vydavatelství spadá lifestalový projekt Stip.cz zaměřující se na mladé lidi. Jedním z nejbližších cílů je přejít na plně profesionální úroveň, na čemž spolupracuje i vydavatelství X Publishing, kde má Centralway také podíl. Centralway Holding vstoupil v Česku již do řady společností, mimo jiné do projektů jako je server Invia.cz, vyhledávač Jyxo.cz, služba Blog.cz, magazín Auto.cz nebo videoportál Ceknito.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).