Hlavní navigace

Centralway vstupuje do lifestylového projektu Stip.cz

15. 8. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Švýcarská investiční skupina Centralway zakoupila v červenci menšinový podíl ve vydavatelství TA Promotion International. Konkrétně 34 procent. Pod zmíněné vydavatelství spadá lifestalový projekt Stip.cz zaměřující se na mladé lidi. Jedním z nejbližších cílů je přejít na plně profesionální úroveň, na čemž spolupracuje i vydavatelství X Publishing, kde má Centralway také podíl. Centralway Holding vstoupil v Česku již do řady společností, mimo jiné do projektů jako je server Invia.cz, vyhledávač…

Švýcarská investiční skupina Centralway zakoupila v červenci menšinový podíl ve vydavatelství TA Promotion International. Konkrétně 34 procent. Pod zmíněné vydavatelství spadá lifestalový projekt Stip.cz zaměřující se na mladé lidi. Jedním z nejbližších cílů je přejít na plně profesionální úroveň, na čemž spolupracuje i vydavatelství X Publishing, kde má Centralway také podíl. Centralway Holding vstoupil v Česku již do řady společností, mimo jiné do projektů jako je server Invia.cz, vyhledávač Jyxo.cz, služba Blog.cz, magazín Auto.cz nebo videoportál Ceknito.cz. (Tisková zpráva)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).