Hlavní navigace

Centrum Holdings spustilo slevový server Amplión.cz

2. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Den po spuštění Seznam Tipu vypustilo svůj slevový server také Centrum. Jmenuje se Amplión a začíná s nabídkou kávy ve Friends Coffee House za 5 Kč.  „Našim cílem je kvalitní zákaznický servis a zajímavé nabídky, tedy to co zákazníci od slevového serveru přirozeně očekávají. Samozřejmostí pro nás také je vrácení peněz, pokud zákazník od nákupu do dvou týdnů odstoupí,“

Den po spuštění Seznam Tipu vypustilo svůj slevový server také Centrum. Jmenuje se Amplión a začíná s nabídkou kávy ve Friends Coffee House za 5 Kč. 

Amplión - nový slevový server Centrum Holdings.
„Našim cílem je kvalitní zákaznický servis a zajímavé nabídky, tedy to co zákazníci od slevového serveru přirozeně očekávají. Samozřejmostí pro nás také je vrácení peněz, pokud zákazník od nákupu do dvou týdnů odstoupí,“ uvedl Lukáš Uhl, manažer obchodního rozvoje Centrum Holdings.

Pro malé a střední podniky znamená Amplión.cz další rozšíření internetových produktů a služeb od Centrum Holdings, které jim má pomoci v růstu jejich podnikání. „Z naší zkušenosti víme, že tento segment firem očekává od internetové společnosti dvě věci: širokou nabídku prověřených produktů, které vyřeší všechny jeho potřeby v oblasti internetové reklamy, a jednoduchou dostupnost, tedy obchodní zástupce, kteří produkty vysvětlí a postarají se o zpracování a nasazení kampaně. Proto je logické, že naší celostátní obchodní síti ke stávajícím produktům (katalog Najisto.cz, autorizovaný distributor reklamní služby Google Adwords, facebook, regionální bannery) nabídneme další položku služeb v našem internetovém „supermarketu“. Co se týče našich ambicí v oblasti slevových serverů, tak na konci roku chceme být mezi pěti největšími provozovateli na trhu,“ dodal Pavel Vopařil, ředitel Commerce divize Centrum Holdings.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).