Hlavní navigace

Centrum vyváží Aktuálně na Slovensko

6. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český portál Centrum.cz spustil zpravodajský internetový deník Aktuálně.cz v listopadu 2005 a nyní se chystá i slovenská verze Aktuálne.sk, která má být oficiálně spuštěna už 19. září. Na post šéfredaktora byl vybrán Peter Celec, který dříve působil i jako šéfredaktor zpravodajství televize TA3. Slovenské Aktuálne.sk bude stejně jako Aktuálně.cz čistě internetovým deníkem bez podpory nějakého tištěného periodika. O provoz se bude starat deset stálých redaktorů a stejný počet externích autorů.…

Český portál Centrum.cz spustil zpravodajský internetový deník Aktuálně.cz v listopadu 2005 a nyní se chystá i slovenská verze Aktuálne.sk, která má být oficiálně spuštěna už 19. září. Na post šéfredaktora byl vybrán Peter Celec, který dříve působil i jako šéfredaktor zpravodajství televize TA3.

Slovenské Aktuálne.sk bude stejně jako Aktuálně.cz čistě internetovým deníkem bez podpory nějakého tištěného periodika. O provoz se bude starat deset stálých redaktorů a stejný počet externích autorů. Vedle informací v textové podobě má Aktualne.sk svým čtenářům přinést čerstvé informace i pomocí multimediálního obsahu jako jsou třeba videa nebo animace. (Mediálne.sk)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).