Hlavní navigace

Česká televize nabídne divákům od pátku hokejové mistrovství světa

4. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
4. 5. 2010

UVNITŘ PŘEHLED ZÁPASŮ Již tento pátek začíná v Německu hokejové mistrovství světa a připravuje se na něj pochopitelně také Česká televize. Ta dnes prezentovala novinářům a prostřednictvím kanálu ČT 4 také divákům, jak bude toto významná sportovní událost veřejnoprávním médiem pojata. Česká televize odvysílá celkem 32 přenosů na Dvojce a Čtyřce, které budou jako obvykle nabízeny také s hokejovým studiem.

Jak konstatoval šéfkomentátor Robert Záruba, pro ČT jde o zakončení mimořádné hokejové sezóny, během níž bylo odvysíláno celkem 203 zápasů. Dění přímo v Kolíně nad Rýnem budou komentovat Michal Dusík a David Pospíšil, reportáže obstará Ondřej Zamazal. V hokejovém studiu pak budou Jiří Hölzel a Josef Zajíc. I protentokrát se mohou diváci těšit na trik Arabela, kdy je pomocí televizní techniky přenesen hráč opticky přímo do studia. Toto kouzlo by se však mělo dočkat svého vylepšení.

WT100

Jako speciální podsekce zpravodajského kanálu ČT 24 již byly spuštěny webové stránky na adrese www.mshokej.cz. Zde najdou zájemci veškeré aktuální zpravodajství včetně sekcí, které jsou podle vlaječek věnovány jednotlivým týmům. Pravá část stránky je pak věnovaná programu šampionátu. Sportovní fanoušci zde najdou také statistiky, videa a diskusní fórum. Chybět nebude ani anketa a aktuality budou umístěny do dolní části stránky. Prvním přenos hokejové mistrovství nabídne ČT v pátek od 20:15.

DOKUMENT: Přehled zápasů MS 2010 v hokeji na kanálech ČT 2 a ČT 4 (PDF, 900 kB)

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).