Hlavní navigace

Česká televize plánuje natočit druhou sérii kriminálního seriálu Labyrint

13. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyvrcholení Labyrintu včera sledovalo 1,252 milionu diváků a šlo o vůbec nejúspěšnější díl první řady. Nová kriminálka dokonce překonala konkurenční Atentát o čtyři sta tisíc lidí.

Druhou řadu kriminálního seriálu Labyrint, jehož průměrná sledovanost dosahovala více než jednoho milionu diváků, plánuje natočit Česká televize. Vyplnilo se tak očekávání redakce serveru DigiZone.cz. Uvažujeme o pokračování Labyrintu druhou řadou. Ta je v současné době na začátku literární přípravy, na níž intenzivně pracuje stejný tvůrčí tým v čele se scenáristou Petrem Hudským jako v případě první série. Při tvorbě nových dílů chceme zachovat podobný způsob vyprávění, tedy jeden stěžejní motiv, který prochází všemi díly, uvedla Jiřina Budíková, vedoucí programu a vývoje pořadů Televizního studia Brno.

KL24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nový seriál Atentát uspěl, Labyrint měl na závěr ještě o čtyři sta tisíc diváků víc

Vyvrcholení Labyrintu včera sledovalo 1,252 milionu diváků a šlo o vůbec nejúspěšnější díl první řady. Nová kriminálka České televize dokonce o čtyři sta tisíc lidí překonala konkurenční Atentát, který volně navazuje na úspěšný „novácký“ seriál Expozitura. Prozatím můžu zmínit, že jsme se, i z diváckých reakcí, významně poučili, jak druhou sérii vyprávět napínavěji, zajímavěji, strašidelněji a chytřeji. Sám sebe i svůj tým řadím mezi pokorné tvůrce, kteří si o sobě s prvním úspěchem nemyslí, že jsou světoví géniové. Máme tedy kam růst, uvedl režisér Jiří Strach, který už pro ČT natočil například TV filmy Osmy, Ďáblova lest nebo Ztracená brána a pochopitelně i pohádku Anděl Páně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).