Hlavní navigace

Česká televize plánuje stahování filmů za poplatek

29. 3. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Veřejnoprávní Česká televize po vzoru své polské kolegyně připravuje další rozšířování internetových televizních služeb. Poměrně bohatý bezplatný archiv vlastních pořadů a zpravodajských relací či přímé sportovní přenosy by mělo do půl roku doplnit stahování převzatých pořadů za poplatek. Obobnou službu nabízí již delší čas komerční Nova (http://nova.kinomania.cz). Česká televize vypsala výběrové řízení na firmu, která by takovou službu technologicky zajišťovala. Existuje možnost, že pro členy…

Veřejnoprávní Česká televize po vzoru své polské kolegyně připravuje další rozšířování internetových televizních služeb. Poměrně bohatý bezplatný archiv vlastních pořadů a zpravodajských relací či přímé sportovní přenosy by mělo do půl roku doplnit stahování převzatých pořadů za poplatek. Obobnou službu nabízí již delší čas komerční Nova (http://nova.ki­nomania.cz). Česká televize vypsala výběrové řízení na firmu, která by takovou službu technologicky zajišťovala. Existuje možnost, že pro členy klubu diváků České televize by bylo stahování zdarma. (DigiZone.cz)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).