Hlavní navigace

Česká televize představí svoje podzimní novinky v pátek, včetně HD

6. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 8. 2009

Po dvou největších komerčních televizích Prima a Nova chystá tiskovou konferenci k podzimním programovým novinkám také veřejnoprávní Česká televize. Programová ředitelka ČT Kateřina Fričová sezvala novináře na pátek do Televizního klubu Rohlík na Kavčích horách. Kromě programu přijde řeč také na plánované spuštění satelitního vysílání programu ČT 1 ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

CO CHYSTAJÍ KOMERČNÍ TELEVIZE:

Česká televize představí nové pořady a připravované projekty, sdělí informace k předvolebnímu a volebnímu vysílání a novinky k vysílání ve vysokém rozlišení, upřesnil mluvčí ČT Ladislav Šticha. Jedním z hlavních projektů pro podzim je Dvacet let svobody, který připomene dvacáté výročí 17. listopadu 1989. K této příležitosti ČT chystá speciální pořady na všech svých kanálech.

Tipy C

O podzimních novinkách na zpravodajském kanálu ČT 24 se můžete již dnes dočíst v rozhovoru DigiZone.cz s ředitelem zpravodajství ČT Milanem Fridrichem.

DigiZone.cz chystá z páteční tiskové konference ČT článek a fotogalerii, podobně jako z tiskových konferencí Novy a Primy

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).