Hlavní navigace

České Radiokomunikace: ADSL s rychlostí až 20 Mbit/s

25. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

České Radiokomunikace jsou dalším telekomunikačním operátorem, který avizuje zrychlování ADSL. Tentokrát však nejde o přeprodávané ADSL, ale o služby Premium ADSL, které České Radiokomunikace poskytují ve vlastní síti. Nově budou nabízeny dva tarify lišící se cenou a rychlostí. Levnější s downloadem až 8 Mbit/s vyjde na 699 korun měsíčně s DPH. Ten dražší a rychlejší pak bude stát 899 korun měsíčně včetně DPH a nabídne rychlost downloadu až 20 Mbit/s. Obě ceny jsou koncové a je v nich započítán…

České Radiokomunikace jsou dalším telekomunikačním operátorem, který avizuje zrychlování ADSL. Tentokrát však nejde o přeprodávané ADSL, ale o služby Premium ADSL, které České Radiokomunikace poskytují ve vlastní síti. Nově budou nabízeny dva tarify lišící se cenou a rychlostí. Levnější s downloadem až 8 Mbit/s vyjde na 699 korun měsíčně s DPH. Ten dražší a rychlejší pak bude stát 899 korun měsíčně včetně DPH a nabídne rychlost downloadu až 20 Mbit/s. Obě ceny jsou koncové a je v nich započítán i paušál za pevnou linku.

KL24

Nabídka platí od dnešního dne, tedy 25. srpna 2008 pro firmy i domácnosti. Dnes je poměrně těžké udělat nějakou přesnou dělící čáru mezi domácnostmi a podnikateli. Řada podnikatelů pracuje z domova, řada domácností potřebuje vysoký výkon, ať pro práci, zábavu nebo vzdělávání. Naše nabídka je pro všechny, kteří potřebují maximální výkon za maximálně výhodnou cenu, říká Petr Mašát, výkonný ředitel pro obchod a marketing Českých Radiokomunikací. Noví zákazníci mohou získat modem za zvýhodněnou cenu 99 korun (platí do vyprodání zásob).

Někteří konkurenční poskytovatelé v těchto dnech a týdnech ohlašují zrychlování ADSL na 16 Mbit/s. Na kolik jsou podobné rychlosti u ADSL reálné? Tomu jsme se věnovali v našich článcích Stalo se: na obzoru je AžDSL a ADSL na konci světa: dosáhnete na 16 Mbit/s?. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).