Hlavní navigace

České radiokomunikace mají nový web

15. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

České radiokomunikace mají od včerejška nový web. Cílem je umožnit zákazníkům snadnější pohyb na stránkách, aby se rychle a pohodlně dostali k požadovaným informacím, například v souvislosti s probíhající televizní a rozhlasovou digitalizací, která je nyní aktuálním tématem, říká David Mašát, výkonný ředitel pro obchod a marketing. Nová podoba webu Českých radiokomunikací pochází z dílny společnosti Advertures s.r.o. a technické zpracování měli na starost programátoři z PragueBest, s.r.o. …

České radiokomunikace mají od včerejška nový web. Cílem je umožnit zákazníkům snadnější pohyb na stránkách, aby se rychle a pohodlně dostali k požadovaným informacím, například v souvislosti s probíhající televizní a rozhlasovou digitalizací, která je nyní aktuálním tématem, říká David Mašát, výkonný ředitel pro obchod a marketing. Nová podoba webu Českých radiokomunikací pochází z dílny společnosti Advertures s.r.o. a technické zpracování měli na starost programátoři z PragueBest, s.r.o. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).