Hlavní navigace

České radiokomunikace ruší datové limity, ale jen dočasně

3. 4. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

České radiokomunikace, které mimochodem v těchto dnech slaví 45. narozeniny, stejně jako v posledních týdnech řada dalších poskytovatelů internetového připojení (UPC, Telefónica O2, Volný či GTS Novera), přichází s rušením limitu pro objem přenášených dat, ovšem pouze dočasně. České radiokomunikace nebudou uplatňovat datové limity u všech variant připojení Classic ADSL od 1. dubna do 31. května 2008. To platí pro nové i stávající zákazníky. Ve vlastní síti Českých radiokomunikací, tedy u služby…

České radiokomunikace, které mimochodem v těchto dnech slaví 45. narozeniny, stejně jako v posledních týdnech řada dalších poskytovatelů internetového připojení (UPC, Telefónica O2, Volný či GTS Novera), přichází s rušením limitu pro objem přenášených dat, ovšem pouze dočasně. České radiokomunikace nebudou uplatňovat datové limity u všech variant připojení Classic ADSL od 1. dubna do 31. května 2008. To platí pro nové i stávající zákazníky. Ve vlastní síti Českých radiokomunikací, tedy u služby Premium ADSL, nejsou datové limity už od roku 2005. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).