Hlavní navigace

Česko Slovenská SuperStar také na webu

12. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
12. 5. 2009

Česká televize Nova a slovenská Markíza učinily další krok k realizaci společného projektu Česko Slovenská SuperStar. Oba kanály zveřejnily termíny castingů a byl spuštěn web www.markiza.sk/su­perstar, kde je možné najít registrační formulář. Na stránkách televize Nova je sice reklamní banner s odkazem na tuto pěveckou soutěž, po kliknutí na něj se však zájemce dostane na web slovenské Markízy.

K TÉMATU: České a slovenské televize se spojí pro SuperStar a Silvestr

Zde už si musí divák vybrat, zdali je z České nebo Slovenské republiky. Po kliknutí na jednu ze dvou vlajek se pak objeví formulář, kde je mj. nutné vyplnit jméno, příjmení, adresu, datum, narození, rodinný stav atd. Druhou částí jsou pak Doplňující informace. V nich je nutné vyplnit vaše hudební idoly, zájmy, úspěchy v životě nebo třeba svoji charakteristiku v deseti slovech. Formulář můžete poté odeslat nebo si ho vytisknout pro zaslání poštou.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).