Hlavní navigace

Český Lunchtime kupují majitelé slovenské ZlavaDna.sk

19. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Lunchtime
Za hezkých 8,5 mil Kč byl prodán projekt Lunchtime Adama Kurzoka. Český meníčkový server tak oživí i méně úspěšný slovenský protějšek a pomůže pronikání slevového serveru ZlavaDna na český trh.

Majitelé slovenského projektu ZlavaDna.sk – firmy Creative Web, s.r.o. přebírají český projekt Lunchtime.cz, specializující se na přehled poledních menu v českých (a moravských) restauracích. 

Provozovatelem LunchTime.cz byla až donedávna společnost Creactive.cz studio s.r.o. spoluvlastněná Adamem Kurzokem (90 %) a Miroslavem Molinem (10 %). Od 8. března jsou podle informací Obchodního rejsříku majiteli společnosti Igor Třaslín (30 %) a slovenská společnost Creative Web, s.r.o., která je na Slovensku provozovatelem slevového portálu ZlavaDna.sk a podobného meníčkového systému na Slovensku pod názvem Obedovat.sk.

O nástupu obědových serverů s poledním menu jsme podrobně referovali na Lupě zde, podrobněji zde rozebíráme i Lunchtime.cz 

Cena transakce byla podle smluv vložených do rejstříku celkem 8,5 milionů Kč.

MMF24

Druhého projekt PizzaTime, online prodej pizzy, který Kurzok s Molinem rovněž provozovali, se transakce nedotkla a naopak se smluvní strany dohodly po dalšího rok a půl si v této oblasti nekonkurovat. Projekt PizzaTime bude nadále provozovat stejnojmenná firma vlastněná Adamem Kurzokem. 

Slovenský Creative Web na českém trhu již provozuje slevový portál SlevaDne.cz. O jeho spuštění jsme informovali zde

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).