Hlavní navigace

Český Nick nyní s logem Nickelodeon

4. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 6. 2010

UVNITŘ FOTO Dětský program Nickelodeon, který je součástí nabídky satelitní televize UPC Direct a digitální kabelové sítě UPC Digital, začal používat od června novou variantu svého loga. Stanice, která se doposud identifikovala jako Nick (čtyři velká oranžová písmena v pravém horním rohu obrazovky), nyní používá menší font a označení Nickelodeon. V upoutávkách se takto identifikovala již dříve.

GLOSA: Dobře utajený start Nickelodeonu

O regionální mutaci oblíbeného dětského kanálu, jehož konkurencí je především Disney Channel, se do poslední chvíle v tuzemsku nevědělo. O vstupu tohoto programu do České republiky a na Slovensku bylo jasno až tehdy, když se jeho testovací vysílání objevilo v polovině února na satelitu Eutelsat 16, kde má svou distribuční trasu. UPC Direct je jedinou satelitní platformou, kde je program dostupný. CS Link, Digi TV ani Skylink ho prozatím nenabízejí.

Nová podoba loga dětského kanálu Nickelodeon. (Foto: autor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).