Hlavní navigace

Český rozhlas si registroval pět sloganů pro zpravodajský Radiožurnál

28. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ochranné známky ještě víc prohlubují aktuální charakter Radiožurnálu coby stanice s proudovým zpravodajským vysíláním a mimořádnými živými vstupy

Pět ochranných známek se slogany Radiožurnálu si nechal u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat Český rozhlas. Jde o slovní názvy Radiožurnál – Každý den s vámi, Radiožurnál na vaší straně, Radiožurnál – Víme, co se děje, Radiožurnál – Víme, co se děje právě teď a Zelená vlna – Doprava aktuálně. Vedle toho rozhlas žádá o opětovnou registraci názvu Radiožurnál, protože u této ochranné známky brzy vyprší doba platnosti.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Peter Duhan: Regionální stanice Českého rozhlasu by už neměly cílit jen na důchodce

“Radiožurnál se bude ještě víc profilovat jako zpravodajská stanice, přinášející stále nové a nové zprávy a vstupy moderátorů, jakmile se něco děje,” řekl v nedávném rozhovoru pro regionální Deníky generální ředitel ČRo Peter Duhan. Počínaje březnem příštího roku totiž skončí dublování Radiožurnálu a zpravodajského Rádia Česko, které splyne s publicistickým okruhem ČRo 6 a vědecko-populární stanicí Leonardo a na jejich základě vznikne nová stanice mluveného slova Český rozhlas Plus, jejíž doménou bude publicistika.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).