Hlavní navigace

Český rozhlas vystaví ve své budově v Praze na Vinohradech vítězný pohár z Fed Cupu

12. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zájemci se budou moci na trofej českých tenistek podívat ve čtvrtek a v pátek, kdy bude k vidění ve vestibulu historické budovy Českého rozhlasu na Vinohradské třídě

Vítězný pohár českých tenistek z Fed Cupu veřejně vystaví Český rozhlas. Zájemci se na něj budou moci podívat tento týden ve čtvrtek a v pátek do vestibulu historické budovy rozhlasu na Vinohradské třídě v Praze. „K vidění bude ve čtvrtek od 10.00 do 18.00 hodin a v pátek od 10.00 do 16.00 hodin,“ informoval rozhlas. Češky vyhrály Fed Cup potřetí během čtyř let a staly se tak druhým nejúspěšnějším týmem v historii Fed Cupu. Ženskou týmovou soutěž vyhrály v součtu s bilancí Československa už poosmé a potřebovaly na to jen devět finálových účastí.

„Českým tenistkám jsme na jejich cestě za dalším triumfem ve Fed Cupu fandili a Radiožurnál přinášel pravidelné vstupy z jejich finálových utkání. Těší nás, že se v Českém rozhlase pohár objeví a že ho budeme moci představit veřejnosti. Pro všechny, kteří budou chtít mít svoji fotku s touto unikátní trofejí, to je jedinečná příležitost,“ uvedl šéfredaktor Radiožurnálu Jan Pokorný. Vůbec první titul z Fed Cupu získaly v roce 1975 Martina NavrátilováRenátou Tomanovou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).