Hlavní navigace

Český Telecom varuje před podvodnými prodejci

8. 3. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Český Telecom opět upozorňuje na nekalé praktiky ze strany některých podomních prodejců údajných telekomunikačních služeb. Jsou i tací, kteří se pod touto záminkou dokonce snaží od zákazníků vybírat peníze v hotovosti. Každý prodejce služeb Českého Telecomu nebo partnerských firem je vybavený identifikačním průkazem a certifikátem s číslem, jménem a fotografií. Český Telecom zároveň provozuje bezplatnou informační linku 800 130 027, na které si může každý ještě před jednáním ověřit, zda je…

Český Telecom opět upozorňuje na nekalé praktiky ze strany některých podomních prodejců údajných telekomunikačních služeb. Jsou i tací, kteří se pod touto záminkou dokonce snaží od zákazníků vybírat peníze v hotovosti. Každý prodejce služeb Českého Telecomu nebo partnerských firem je vybavený identifikačním průkazem a certifikátem s číslem, jménem a fotografií. Český Telecom zároveň provozuje bezplatnou informační linku 800 130 027, na které si může každý ještě před jednáním ověřit, zda je návštěvník skutečně pracovníkem společnosti, nebo jde o podvodníka, který se za oficiálního zástupce jenom vydává. Tiskový mluvčí Českého Telecomu také dodává, že jeho obchodní zástupci nikdy nevybírají žádné platby v hotovosti. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).