Hlavní navigace

Český telekomunikační úřad má od minulého týdne nový web

10. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
10. 6. 2008

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) spustil na začátku minulého týdne novou podobu svého webu. Všiml si toho server dxradio.cz. Současný vzhled působí moderněji a nabízí i některé novinky. Menu obsahuje sedm položek (Hlavní strana, O ČTÚ, Působnost ČTÚ, Předpisy a opatření, Aktuality, ČTÚ online a ČTÚ informuje), které se pak dále větví. Na úvodní straně jsou pak ještě tři sekce, kde si návštěvník může vybrat např. to, zda je fyzickou nebo právnickou osobou. V samostatné sekci jsou pak vypíchnuté také důležité informace.

MMF24

Co se inovací týká, tak tou prošel např. seznam rozhlasových a televizních kmitočtů pod položkou Vyhledávací databáze. Každý přehled má teď svou sekci samostatně, dříve byly tyto položky pod jednou. Po kliknutí na jednu z nich se objeví orientační mapka se zařízení vysílajícími v kmitočtovém pásmu 3510 – 3580 MHz / 3410 – 3480 MHz. O nové podobě webových stránek se zmínil již v dubnu na setkání s novináři šéf ČTÚ Pavel Dvořák.

K TÉMATU: ČTÚ připravuje nový web, k dispozici budou i informace o digitalizaci

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).