Hlavní navigace

Chci nové logo, usmyslel si ČTÚ

23. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 2. 2007

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) vyhlásil soutěž na zpracování návrhu svého nového loga. ČTÚ si od grafické změny slibuje zpřehlednění komunikace uvnitř i vně úřadu. Logo by mělo reprezentovat regulátora elektronických komunikací a poštovních služeb na národní i mezinárodní úrovni, sdělil agentuře ČTK předseda Rady ČTÚ Pavel Dvořák. Zájemci o zakázku v hodnotě maximálně 100 tisíc korun by měli své návrhy poslat do 1. dubna.

Úřad chce logo použít k označení svého sídla, v elektronické prezentaci, při externí komunikaci, ve svých tištěných publikacích i na reklamních předmětech. Návrh loga a logotypů musí být technologicky neutrální a zpracován tak, aby splňoval požadavky na transparentnost, čitelnost při různých velikostech užití a jeho vhodnost pro užití ve všech typech médií. Návrh může být zpracován variantně a každý uchazeč může předložit více návrhů.

Zdroj: ČTK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).