Hlavní navigace

Chystaná TV Empatia slibuje českou i slovenskou filmovou klasiku

21. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 9. 2011

UVNITŘ NÁHLED WEBU Jedním z taháků nové slovenské televize Empatia, která si svůj start stanovila na 3. října, alespoň tento termín uvádí ve své promo smyčce na satelitu Thor, budou také české a slovenské klasické filmy. Provozovatel na to upozorňuje prostřednictvím svých webových stránek www.tvempatia.sk, jež spustil v průběhu včerejšího dne. Empatia by se měla prioritně zaměřit na autorskou tvorbu.

K TÉMATU: Televize Empatia odstartuje 3. října, slibuje její provozovatel

Stanice dále na webu uvádí, že vlastní tvorbě se bude věnovat především proto, že na trhu je dostupná řada publicisticky zaměřených televizí. Kromě služeb Digi TV, freeSAT, Satro a Magio slibuje Empatia také šíření prostřednictvím Skylinku, se kterým by ráda navázala spolupráci. V minulosti si však příliš dobré jméno u tohoto operátora díky zrušenému startu neudělala. Ve vysílání by si měl prý najít každý divák to svoje. Cílem Empatie je oslovit širokou veřejnost.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská Empatia má opět licenci. Získal ji nový držitel Minas Tirith

Tipy C

Stanice i nadále počítá s přiblížením jednotlivých slovenských regionů, zajímavostí a kulturním a společenským děním u našich východních sousedů. Tato myšlenka již byla medializována koncem minulého roku, kdy program testoval prostřednictvím družice Astra na pozici 23,5 stupně východně. Tehdy však svůj start odložil na neurčito. Po ukončení vysílání chce Empatia nabízet divákům rádio, kde si budou moci poslechnout svoji srdcovku. Sídlo stanice bude v Nitře.

Náhled webových stránek chystané slovenské televize Empatia. (Repro: Empatia)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).