Hlavní navigace

comScore: V listopadu měl Google+ 67 milionů uživatelů, o 2 miliony více než v říjnu

23. 12. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pomalý růst, tak by se podle odhadů počtu uživatelů sociální sítě Google+, dala popsat snaha Google o vstup do sociálních sítí. Poslední odhady comScore hovoří o 67 milionech uživatelů v listopadu 2011, o dva miliony více, než v říjnu. comScore odhaduje návštěvnost Google+ z příchodů na plus.google.com a v odhadech tak neumí zohlednit využití Google+ na desítkách dalších míst, kde se Google+ objevuje. Odhad je celosvětový.

Pomalý růst, tak by se podle odhadů počtu uživatelů sociální sítě Google+, dala popsat snaha Google o vstup do sociálních sítí. Poslední odhady comScore hovoří o 67 milionech uživatelů v listopadu 2011, o dva miliony více, než v říjnu.

comScore odhaduje návštěvnost Google+ z příchodů na plus.google.com a v odhadech tak neumí zohlednit využití Google+ na desítkách dalších míst, kde se Google+ objevuje. Odhad je celosvětový.

 

Počet unikátních návštěvníků (tisíce)

Facebook.com 792,999
Twitter.com 167,903
Linkedin.com 94,823
Google Plus 66,756
MySpace 61,037

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).