Hlavní navigace

Česká televize chystá v Domažlicích konferenci k vypnutí analogu

8. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
8. 8. 2007

Tiskovou konferenci a diskusi o digitalizaci televizního vysílání chystá týden před plánovaným ukončením analogového vysílání z Vraního vrchu na Domažlicku veřejnoprávní Česká televize. Akce proběhne ve čtvrtek 23. srpna od 14 hodin v budově Městského úřadu v Domažlicích na náměstí Míru, informoval mediální zástupce ČT pro digitalizaci Štěpán Janda.

BRAND24

Za přítomnosti kamer zpravodajského a publicistického štábu ČT se setkání zúčastní za ČT ředitel techniky Ing. Rudolf Pop, vedoucí projektu digitalizace ČT Ing. Pavel Hanuš, tiskový mluvčí Ing. Martin Krafl, systémový inženýr Ing. Karel Moulík, akciovou společnost Radiokomunikace zastoupí ředitel úseku vysílacích služeb Ing. Martin Roztočil, sdělil Janda.

Česká televize chce na konferenci seznámit místní zastupitele, prodejce digitálních přijímačů i regionální novináře s aktuálním stavem digitalizace na Chodsku, které programy ukončí 31. srpna analogové vysílání z Vraního vrchu a přiblíží situaci okolo legislativních kroků spojených s přechodem z analogového na digitální zemské televizní vysílání. Na akci je třeba se akreditovat e-mailem na adrese stepan.janda@ces­katelevize.cz, nebo telefonicky na lince 261 133 210, a to nejpozději do pátku 17. srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).