Hlavní navigace

Česká televize uvedla zpravodajskou aplikaci pro iPhone

9. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká televize představila vlastní aplikaci pro iPhone, která na displej mobilního telefonu od společnosti Apple zprostředkovává zpravodajský servis portálu ČT24.cz. S touto aplikací je možné sledovat webové zpravodajství ČT24 z mobilního telefonu v podstatě kdekoli a kdykoli. Velkou výhodou naší aplikace je rychlost a intuitivní ovládání, říká Milan Fridrich, ředitel zpravodajství veřejnoprávní televize. Kromě zpravodajských článků přináší aplikace České televize na iPhone také upoutávky na…

Česká televize představila vlastní aplikaci pro iPhone, která na displej mobilního telefonu od společnosti Apple zprostředkovává zpravodajský servis portálu ČT24.cz. S touto aplikací je možné sledovat webové zpravodajství ČT24 z mobilního telefonu v podstatě kdekoli a kdykoli. Velkou výhodou naší aplikace je rychlost a intuitivní ovládání, říká Milan Fridrich, ředitel zpravodajství veřejnoprávní televize. Kromě zpravodajských článků přináší aplikace České televize na iPhone také upoutávky na dva důležité publicistické pořady, jimiž jsou Otázky Václava Moravce a Hyde park.

Aplikace pojmenovaná prostě ČT24 je k dispozici zdarma na AppStore. Česká televize hodlá v budoucnu mobilní služby v oblasti zpravodajství dále rozvíjet. Věříme, že v malých multimediálních přenosných zařízeních jako jsou mobilní telefony, je budoucnost zpravodajství, včetně televizního. ČT24 proto musí už nyní myslet na diváky, kteří její zpravodajství vyhledávají jinde než v klasickém televizním přístroji, dodává Milan Fridrich. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).