Hlavní navigace

ČTK: zákon nás před spamem neochrání

1. 7. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Kdo v té Četce píše zprávy o informačních technologiích? Výchozí bod, že totiž Sněmovnou schválený zákon o některých službách informační společnosti české uživatele Internetu spamu nezbaví, protože devětadevadesát procent ho pochází ze zahraničí, je správná. Schválený zákon ale není jen antispamový a jeho význam je opravdu větší, než se ze zprávy ČTK může zdát. Povídání o tom, že freemaily spamují a že reklamní přívěsky k SMS z Internetu u Eurotelu jsou spamem, to už je přeci úplně mimo mísu.…

Kdo v té Četce píše zprávy o informačních technologiích? Výchozí bod, že totiž Sněmovnou schválený zákon o některých službách informační společnosti české uživatele Internetu spamu nezbaví, protože devětadevadesát procent ho pochází ze zahraničí, je správná. Schválený zákon ale není jen antispamový a jeho význam je opravdu větší, než se ze zprávy ČTK může zdát. Povídání o tom, že freemaily spamují a že reklamní přívěsky k SMS z Internetu u Eurotelu jsou spamem, to už je přeci úplně mimo mísu. Jaké experty to zpravodajové ČTK oslovují?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).