Hlavní navigace

CZ.NIC chystá druhý ročník ENUM Day

22. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dne 17. září by se měl uskutečnit druhý ročník konference ENUM Day, která cílí na propagaci ENUM domén (více např. zde) v ČR. Na letošní konferenci by měly být prezentovány především zkušenosti s nasazováním technologie ENUM do praxe. CZ.NIC slibuje na letošní konferenci vystoupení řady organizací, které již ENUM používají a přiblížení zkušeností s jejím zaváděním. Kromě jiného se podíváme také do telekomunikační budoucnosti, do které nás zavede přednáška věnovaná možnostem telekomunikačních…

Dne 17. září by se měl uskutečnit druhý ročník konference ENUM Day, která cílí na propagaci ENUM domén (více např. zde) v ČR. Na letošní konferenci by měly být prezentovány především zkušenosti s nasazováním technologie ENUM do praxe. CZ.NIC slibuje na letošní konferenci vystoupení řady organizací, které již ENUM používají a přiblížení zkušeností s jejím zaváděním. Kromě jiného se podíváme také do telekomunikační budoucnosti, do které nás zavede přednáška věnovaná možnostem telekomunikačních společností fungovat na jiných obchodních modelech než těch, které jsou založené na minutových poplatcích, slibuje Pavel Tůma, projektový manažer technologie ENUM v České republice. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).