Hlavní navigace

CZC.cz hlásí za loňský rok obrat téměř 1,3 miliardy korun

29. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel e-shopu CZC.cz zveřejnil předběžné neauditované výsledky hospodaření. Firma meziročně zvedla obrat o necelých 28 procent na 1,278 miliardy korun.

Internetový prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz podle předběžných neauditovaných ekonomických výsledků dosáhl loni obratu ve výši 1,278 miliardy korun. Je to o 27,5 procent více než v roce 2011, kdy firma vykázala obrat 1,008 miliardy korun.


Autor: CZC.cz

Zveřejněné číslo udává obrat, který se skládá z tržeb za prodej zboží i služeb, zdůraznil marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda. Firma do obratu totiž započítává také výkony (jako například servis či montáž počítačů), prodej vlastního majetku, ostatní provozní a finanční výnosy.


Autor: CZC.cz

Firma v průběhu loňského roku oznámila plán do dvou let rozšířit svoji síť poboček do všech krajských a okresních měst. Nejde přitom o zřizování nových prodejen či výdejen, ale o využití zavedených místních prodejců počítačů a elektroniky, kteří se zapojí do projektu CZC.partner. Na těchto pobočkách si mohou zákazníci vyzvednout zboží objednané z e-shopu bez manipulačního poplatku za odběr zboží.

MMF24

CZC.cz na začátku loňského roku spustila do ostrého provozu nový e-shop. Starou verzi nahradil po osmi letech. 

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).