Hlavní navigace

Další omezení na kartách CryptoWorks: Skylink na nich končí s balíčkem Multi

10. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor přistupuje k dalšímu z logických kroků, jak omezovat fungování karet CryptoWorks ve svém oběhu. Všechny nové programy už jsou zařazovány pouze na karty Irdeto a ICE.

Zákazníci satelitního operátora Skylink, kteří si doposud abonovali balíček Multi prostřednictvím dekódovacích karet CryptoWorks, už si ho touto cestou nepředplatí. Dnes o tom informoval provozovatel služby, lucemburská společnost M77 Group. Operátor s možností předplatného balíku Multi na kartách CryptoWorks končí a přistupuje tak k dalšímu omezení zákazníků, kteří si ještě doposud nevyměnili své karty za ty se systémem Irdeto (Irdeto ICE).

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Skylink přejmenoval základní nabídku Gratis na Digital. Kvůlu servisnímu poplatku

Již více než rok jsou všechny nové placené programy zařazovány pouze na karty Irdeto/Irdeto ICE. Těchto karet se omezení placené nabídky samozřejmě netýká, potvrdil Skylink. Pro zákazníky, kteří mají o přechod na kódovací systém Irdeto zájem, nabízí satelitní služba poměrně jednoduchou možnost, kterou blíže popisuje na svých webových stránkách. Postupné omezení kódovacího systému CryptoWorks je logické. Jeho podpora ze strany společnosti Irdeto končí 31. prosince letošního roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).