Hlavní navigace

Další satelitní paket v systému Irdeto 2 prolomen

11. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 4. 2010

Po satelitních platformách Canal Digitaal (pozice 19,2 st. východně) a Nova Greece (13 st. východně) má problém s kódováním Irdeto 2 také bulharský paket Bulsatcom. Jeho otevření bylo potvrzeno na internetových fórech dnes krátce před osmnáctou hodinou. Stejně jako v případě paketu Nova se jedná o soubory pro modul Diablo 2 (Ipnosys) a některé set-top-boxy s upraveným firmwarem plus takzvaný plugin vPlug pro některé PC karty.

Bulsatcom je paket vysílající prostřednictvím družice Hellsat Sat 2 na pozici 39 st. východně. Kromě programů v klasickém nabízí i stanice ve vysokém rozlišení obrazu. Jeho nabídka se na tomto satelitu rozkládá celkem na šesti transpondérech (frekvencích). V nabídce se nachází pro diváka také neznámé stanice, jako jsou např. Film Plus HD, Hobby TV HD nebo National Geographic HD Russia and Turkey. Tuzemská satelitní platforma Skylink používá v současné době velmi dobře zabezpečený systém Irdeto 3. Nemusí se tedy problémů jiných paketů obávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).