Hlavní navigace

Další testovací verze SP3 pro Windows XP

27. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Místo očekávané finální verze servisního balíčku pro Windows XP s pořadovým číslem tři, vyšla další testovací verze označená jako Release Candidate 2 Refresh, která je dostupná pouze v angličtině. Původní verze Release Candidate 2 třetího servisního balíčku pro nejrozšířenější operační systém současnosti vyšla koncem února. Podle informací serveru Tech ARP by finální verze v angličtině, španělštině, japonštině, korejštině, čínštině, němčině a francouzštině měla vyjít v první polovině dubna a po…

Místo očekávané finální verze servisního balíčku pro Windows XP s pořadovým číslem tři, vyšla další testovací verze označená jako Release Candidate 2 Refresh, která je dostupná pouze v angličtině. Původní verze Release Candidate 2 třetího servisního balíčku pro nejrozšířenější operační systém současnosti vyšla koncem února. Podle informací serveru Tech ARP by finální verze v angličtině, španělštině, japonštině, korejštině, čínštině, němčině a francouzštině měla vyjít v první polovině dubna a po třech týdnech by měly následovat další lokalizace včetně té české.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).