Hlavní navigace

Od půlnoci devět nových programů v digitální kabelovce UPC

19. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
19. 9. 2007

Programová nabídka digitální kabelové televize UPC se od středeční půlnoci rozšíří o devět televizních stanic. Pět programů zařadí UPC zcela nově a budou dostupné pouze v DVB-C, další čtyři lze už nyní sledovat v analogové kabelové televizi od UPC a nyní se objeví i v digitální nabídce. Serveru DigiZone.cz to řekl mluvčí UPC František Malina.

KL24

Ze zcela nových programů se v digitální kabelovce objeví český filmový kanál CS Film, křesťanská televize Noe, americký sportovní kanál NASN a hudební stanice Fun 1 a MTV Base. Z analogové nabídky UPC do digitální přejde filmový kanál MGM, slovenská hudební stanice MusicBox, dokumentární Animal Planet a hudební VH 1. Všechny zároveň zůstanou dostupné i v analogové kabelové televizi od UPC.

Počet programů šířených v digitální kabelové televizi UPC se tak rozšíří na padesát a celkový počet televizí nabízených v kabelových rozvodech UPC, ať už analogově či digitálně, na šedesát šest. Diváci digitální kabelové televize tuto změnu zřejmě pocítí tak, že se jim přehází nynější nastavení programů. Nové stanice by se jim měly v nabídce zobrazit automaticky, řekl Malina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).