Hlavní navigace

DI-Way T2-One HEVC: za levno a se slušnou výbavou

24. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Sapro
UVNITŘ FOTOGALERIE – Cena 799 Kč, nahrávání i TimeShift a také udávaná široká multimediální kompatibilita. Tak vypadá set-topboxová novinka určená pro české DVB-T2.

DI-Way T2-One HEVC má zabudovány tunery DVB-T a DVB-T2/HEVC (pouze volné stanice) s příjmem v nízkém rozlišení i Full HD, konkrétně až 1080p při maximálně 60 snímcích za sekundu. Obrazový výstup jde od režimu 480i výše, k dispozici je konektor SCART, takže by neměl být problém s napojením na starší či staré televizory bez HDMI.

K dispozici je EPG, nahrávání i TimeShift, tedy přehrávání živého televizního vysílání se zpožděním. Multimédia mají zvládat mj. flash paměti se souborovými systémy FAT16, FAT32 i NTFS, dále pak fotografie mj. v JPG a PNG, muziku v MP3, WMA či AAC a také video v MPEG-2/4, H.264, H.265/HEVC a mj. i AVI, MKV, TS a MOV.

K TÉMATU: „DVB-T2 ověřeno“: dva levné set-top boxy Gogen pro české DVB-T2

Hledáte set-top box pro české DVB-T2? Máme jich pro vás více než čtyřicet…

Další televizory a set-top boxy s logem „DVB-T2 ověřeno“. Těch druhých je ale stále minimum

ebf - partner 1

Základní ovládání je umístěno na přední straně společně s konektorem USB 2.0 a jednoduchým displejem pro zobrazení čísla kanálu a času. DI-Way má podporovat češtinu i slovenštinu, a to nejen v menu, ale i v programové nabídce EPG.

Na zadní straně vidíme dvojici anténních konektorů, HDMI, SCART i digitální koaxiální audiovýstup. Rozměry set-top boxu jsou 198 × 58 × 155 mm, v balení najdete, vedle obvyklého dálkového ovladače, i kabel HDMI.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).