Hlavní navigace

Digg spustil RSS čtečku, další možnou náhradu za končící Google Reader

28. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konec Google Readeru přinesl i slib od Digg.com ohledně spuštění náhrady, RSS čtečky s potřebným zázemím.

Digg Reader, slíbený před několika měsíci při oznámení konce Gogole Readeru, by měl být připravený k použití. Čtečku najdete na www.digg.com/reader, ale aktuálně není otevřena veřejnosti. 

Podle informací v Digg Reader Rollout započalo rozesílání pozvánek těm, kdo se podíleli na průzkumu před zahájením vývoje a v krátkém čase by Digg Reader měla být otevřena veřejnosti. Vypadá to ale na opatrné a postupné nabírání uživatelů, tak aby aplikace nedoplatila na příliš velký zájem.

Digg Reader umožní připojit se na Google Reader a přenést kompletní nastavení, nebudete tedy muset exportovat a importovat. Obsahuje podporu pro Instapaper, Pocket a Readability, sdílení na Twitter, Facebook a (samozřejmě) Digg. 

BRAND24

Aplikace pro iPhone a iPad by měla být dostupná během několika dní, pro Android (bohužel) až na konci července. Zatím ani slovo o případném API a prozatím bude chybět i Export (byť ten slibují později).

Pokud se chcete podívat, jak Digg Reader vypadá, můžete ve The Hype Is True: Digg's New Reader App Blew Us Away.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).