Hlavní navigace

Digi TV chce HD kanály nabídnout Slovákům už na konci tohoto měsíce

7. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO O plánovém rozšíření satelitní služby Digi TV o stanice ve vysokém rozlišení, informoval provozovatel slovenské pobočky prostřednictvím Facebooku.

Raketovým tempem chce provozovatel satelitní služby Digi TV, rumunská společnost RCS&RDS, nabídnout svým zákazníkům hned v několika zemích, kde působí, programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Digi TV doposud HD kanály vůbec nenabízela. Programy v této kvalitě byly výhradně distribuovány v kabelových nebo IPTV sítích její „sestry“. Informace o blížícím se zařazení HD programů se objevila na facebookovém profilu společnosti Digi Slovakia.

Přijímač Kaon NA 1000 HD, který bude Digi TV nabízet pro příjem HD kanálů. Zda i v Česku, to je zatím otázka.
Autor: www.rdi-board.com

Přijímač Kaon NA 1000 HD, který bude Digi TV nabízet pro příjem HD kanálů. Zda i v Česku, to je zatím otázka.

K TÉMATU: Digi TV překvapila zákazníky v Maďarsku. Začala nabízet první programy v HD rozlišení

Dobrá zpráva pro klienty a budoucí klienty satelitní platformy Digi TV! DIGI Slovakia už brzy začne s distribucí nových HD boxů, což znamená, že i příjem programů přes satelit bude v HD kvalitě! Naší konkurenci opět vytvoříme vrásky na čelech a to již na konci února! Jsme rádi, že jste nám zůstali věrní, vyplatilo se. Perfektními službami a stabilně nízkými cenami zabojujeme o Vaši přízeň a pozici lídra na slovenském trhu, uvedla firma Digi Slovakia na Facebooku.

MMF24

Zadní panel přijímače Kaon NA 1000 HD. Nebude zde chybět ani konektor SCART.
Autor: www.rdi-board.com

Zadní panel přijímače Kaon NA 1000 HD. Nebude zde chybět ani konektor SCART.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Digi TV plánuje nové satelitní přijímače pro sledování HDTV stanic

Server DigiZone.cz vás už včera ráno informoval o tom, že na satelitní pozici 1 stupeň západně (družice Thor), tedy přesně tam, kde Digi TV své programy k zákazníkům distribuuje, se v rámci jejího balíku objevily první kanály ve vysokém rozlišení obrazu. Ty jsou určeny pro potřeby maďarského trhu. Jde konkrétně o Digi Animal World HD, Digi Sport 1 HD Hungary, m1 HD (veřejnoprávní TV) a Sport 1 HD Hungary. Které HD kanály chce provozovatel Digi TV na Slovensku, případně v Česku, nabídnout, zatím neupřesnil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).