Hlavní navigace

DIGImedia 2008 již zítra, živě na serveru DigiZone.cz a ČT 24

11. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
11. 6. 2008

Již zítra proběhne v Kongresovém sále České televize na Kavčích horách v Praze třetí ročník odborné konference DIGImedia 2008. Akci, jejímž cílem je přispět k výměně odborných informací a sdělit nejnovější poznatky o procesu digitalizace odborné i laické veřejnosti, bude po celý den formou on line zpravodajství sledovat server DigiZone.cz, hlavní mediální partner pro oblast Internetu.

PROGRAM KONFERENCE A DALŠÍ PODROBNOSTI

Konference, již tradičně pořádá Asociace českých reklamních agentur ve spolupráci s generálním partnerem, Českou televizí, je rozdělená do dopoledního a odpoledního bloku. Oba se dále dělí na další dvě tematické části.

Během prvního bloku budou hosté diskutovat na téma digitalizačního procesu v České republice v polovině roku 2008 a ztrátě ultimátního vlivu pokrytí na sledovanost televize. Touto částí konference provede moderátor Událostí, komentářů ČT Martin Veselovský.

MMF24

Odpolední druhý blok se zaměří na vliv digitalizace na vývoj mediálního a reklamního trhu a zhodnotí digitalizaci jako novou příležitost pro zadavatele inzerce. Moderátorem této části konference bude šéfredaktor týdeníku Strategie a moderátor pořadu Z1 Marketing na nové zpravodajské televizi Z1 Václav Sochor.

Živý televizní přenos z akce nabídne internetový portál ČT 24, na obrazovce stejnojmenného kanálu se v průběhu konference objeví několik vstupů.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).