Hlavní navigace

Digizone.cz: Nový speciál o HDTV v České republice

2. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Náš sesterský server DigiZone.cz, který mimochodem pokořil hranici sto tisíc zobrazených stran za den, spustil nový speciál o HDTV v České republice. Přílohu o HDTV v České republice spouštíme v době, kdy televize Nova zahájila pravidelné vysílání svého hlavního programu ve vysokém rozlišení obrazu na satelitu, takže se dostane k většímu počtu diváků. Jsme přesvědčeni o tom, že tento krok povede k velkému zájmu o HDTV jako takovou, a navíc chceme v době před Vánoci nabídnout čtenářům komplexní…

Náš sesterský server DigiZone.cz, který mimochodem pokořil hranici sto tisíc zobrazených stran za den, spustil nový speciál o HDTV v České republice. Přílohu o HDTV v České republice spouštíme v době, kdy televize Nova zahájila pravidelné vysílání svého hlavního programu ve vysokém rozlišení obrazu na satelitu, takže se dostane k většímu počtu diváků. Jsme přesvědčeni o tom, že tento krok povede k velkému zájmu o HDTV jako takovou, a navíc chceme v době před Vánoci nabídnout čtenářům komplexní servisní materiál, podle kterého se mohou orientovat při výběru nového televizoru nebo placené televizní služby, říká Jan Potůček, šéfredaktor serveru DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).