Hlavní navigace

Discovery představí v březnu nové logo a začíná lokalizovat

13. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
13. 2. 2009

Společnost Discovery Networks CE začala v tuzemsku a na Slovensku lokalizovat vysílání svých dvou tematických kanálů – Discovery Science a Discovery World. Jak se uvádí v tiskové zprávě, dabing bude nasazován postupně a k finalizaci by mělo dojít během následujících několika měsíců. Pořady, které zatím nejsou lokalizovány do češtiny nebo slovenštiny, budou vysílány v angličtině. Discovery Networks CE, které zastupuje také kanál Animal Planet Europe, zavádí u tohoto programu tzv. feed.

V praxi to znamená, že od dubna bude vysílán program čtyřiadvacet hodin denně a slibuje tak ještě více poutavého obsahu zaměřeného na zvířata. Společnost se rozhodla pro lokalizaci kanálů pro tamní trhy proto, že v nich vidí růstový potenciál. Máme za to, že investice do lokalizace našich pořadů vysílaných v České republice a na Slovensku přispěje k našemu dalšímu rozvoji v obou zemích i v celém regionu, konstatovala generální ředitelka Discovery Networks CE Katarzyna Kieliová.

MMF24

Nepůjde ale o jedinou novinku. Jak včera informoval server Broadband TV News, zásadní změnou projde také grafika samotného Discovery Channel. Ten začne používat nové logo, Poprvé ho měli šanci vidět diváci v Americe, a to již loni v dubnu. V Evropě bude před expanzí do dalších regionů představeno v premiéře ve Velké Británii v neděli 15. února. S novou grafikou by mělo Discovery do celé Evropy expandovat v březnu.

ČTĚTE TAKÉ:
Discovery bude zastupovat agentura Weber Shandwick
Animal Planet na platformě Digi TV v nové verzi
Čtenáři DigiZone.cz: Ve Skylinku chceme Discovery HD

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).