Hlavní navigace

Distributoři satelitních karet opět lákají na placené kanály CS Linku

4. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 12. 2007

Vánoce už jsou za dveřmi, a tak se distributoři karet pro příjem kanálů ze satelitní platformy CS Link rozhodli opět nějakou tou akcí přilákat nové satelitní diváky. Společnost Trade and Technology představila v minulých dnech nový balíček MULTI, který obsahuje sedm programů za cenu 222 Kč měsíčně a je v něm obsažen také nový dětský kanál JimJam. Dnes navíc ještě přišla firma s informací, že všichni, kdo si u ní zaregistrují TT Kartu Standard nebo TT Karta Sezóna v období od 3. prosince 2007 do 10. ledna 2008, získají automaticky bezplatně aktivaci balíčku MULTI na dva měsíce.

Gitalu získá každý nový zákazník zaregistrovaný v době od 20. listopadu do 31. prosince také vánoční bonus. Podmínkou však je, aby si tarif ZÁKLAD, STANDARD CZ nebo STANDARD SK aktivoval na dobu 1 roku a více. Na výběr pak má např. zdarma předplatné česko-slovenského filmového kanálu CS Film na 1 rok, předplatné dokumentárního kanálu Spektrum do 31. prosince, nebo získá možnost sledovat Slovenskou televizi (STV1 a STV2) do konce délky aktivovaného tarifu na kartě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).