Hlavní navigace

Do nové stanice O2 Sport míří další člověk z Novy, bude řídit obchod a marketing

5. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Výkonným ředitelem nového tematického kanálu, který bude dostupný pouze pro klienty O2TV a O2TV Go, je dlouholetý šéf Novy Sport a její zakladatel Marek Kindernay.

Další někdejší tvář mediální skupiny Nova míří do připravovaného kanálu O2 Sport. Obchod a marketing této televize bude řídit Jan Raděj. Ten v minulosti vykonával na Nově pozici brand manažera. Operátor O2 Czech Republic už pro očekávaný tematický kanál angažoval do role výkonného ředitele televize Marka Kindernaye, dlouholetého šéfa a zakladatele Novy Sport, hlavním komentátorem bude Tomáš Radotínský. Jan Raděj, který nastupuje do pozice šéfa obchodu a marketingu O2 Sport, v minulosti působil také u jednoho z největších českých mobilních operátorů, firmy Vodafone Czech Republic.

BRAND24

K TÉMATU: Získá O2 pro svůj nový kanál O2 Sport i NHL? Práva Nově Sport končí příští rok

Jan Raděj vystudoval International Institute of Tourism and Management v Praze a v rakouském Semmeringu. Titul Master of Business Administration in International Marketing získal na European University Barcelona, přiblížila Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2. Nová televize, která bude exkluzivně dostupná pouze pro klienty IPTV služby O2TV a mobilního produktu O2TV Go, představila nedávno jako své hlavní taháky fotbalovou Ligu mistrů UEFA a šlágr Synot ligy. Na jeho obrazovce se objeví ale i další atraktivní obsah, mimo jiné WTA nebo bojové sporty. Do budoucna má vedení zájem i o hokejovou NHL.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).